L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau organitza la 1a Jornada Participativa Entre Mares, el dissabte 21 d’abril de 2018, al Recinte Modernista de Sant Pau. La iniciativa sorgeix del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital, i compta amb el suport de la Fundació Puigvert i la col·laboració de la Unitat de Neonatologia del Servei de Pediatria de Sant Pau.

La jornada pretén ser un punt de trobada entre mares: les que ho són i les que ho volen ser. Un espai per parlar, escoltar, reunir i posar en comú tot allò que envolta la maternitat: des de la gestació, el part, el postpart, la lactància, i tots aquells aspectes assistencials i emocionals sobre aquesta etapa de la vida.

Entre Mares és una jornada oberta a la ciutadania amb xerrades, col·loquis, tallers, activitats lúdiques i d’altres enfocades a informar, orientar i reflexionar sobre tots els aspectes que envolten la maternitat. Des de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau creiem fermament que hi ha una nova forma d’entendre la maternitat i que, per tant, tots els professionals situats en aquest territori han d’abordar també l’assistència a les dones d’una nova forma.

Vols venir a la jornada? L’entrada és lliure i gratuïta, però no oblidis registrar-te aquí

 Ens veiem dissabte 21 d’abril!

+
Col·loquis

+
Tallers

+
Activitats

+
Conferència de la Dra. Catherine Dolto

+
Registra't

+
Descarrega't el programa!

Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Conferència de la Dra. Catherine Dolto
+
Conferència "Seguretat afectiva, emocions i desenvolupament de la identita" - Dra. Catherine Dolto