Back

Acte científic Ultims avencos en el cancer de mama i ovari hereditari un preambul a la Jornada Entre Nosaltres

Events
29/04/2019
Acte científic “Últims avenços en el càncer de mama i ovari hereditari”, un preàmbul a la Jornada Entre Nosaltres

Dins del marc de la 3a Jornada Participativa sobre Qualitat de Vida i Càncer de Mama d’Entre Nosaltres, el proper 2 de maig se celebrarà al Recinte Modernista de Sant Pau l’acte científic “Últims avenços en el càncer de mama i ovari hereditari” dirigit a professionals sanitaris. Una actualització sobre el coneixement existent avui dia sobre el càncer hereditari de mama i ovari. Es tracta d’un esdeveniment organitzat per l’Hospital de Sant Pau i l’Institut d’Investigació Biomèdica de Sant Pau i l’Hospital del Mar.

L’eix central de l’acte científic és una taula rodona on es vol oferir  una actualització sobre els avenços en el diagnòstic molecular amb la utilització dels nous mètodes de seqüenciació. D’altra banda, es compartirà el paper de les noves estratègies de tractament adreçades a les pacients amb mutacions de determinats gens i també sobre les estratègies de tractament de reducció de risc per evitar una malaltia tumoral en la glàndula mamària o en l’ovari. Finalment, es posarà en valor la tasca primordial de les assessores genètiques com a membres integrants dels equips multidisciplinaris a fi i efecte de poder oferir una atenció d’alta qualitat.

La taula rodona finalitzarà amb un Networking còctel amb l’actuació de la cantautora i poeta Ivette Nadal (20 h) i l'Enllumenat de la façana del Pavelló d’Administració del Recinte Modernista de Sant Pau amb motiu de la 3a Jornada Participativa sobre Qualitat de Vida i Càncer de Mama “Entre Nosaltres”.

Aforament limitat, no oblideu registrar-vos gratuïtament al web www.santpau.cat/entrenosaltres


Web Content Display Web Content Display

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí
communication contact
Press Officer

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

E-mail: adelmoralp@santpau.cat

Hiring Venues

Telephone: (+34) 93 553 78 30

E-mail: espais@santpau.cat