Back

Sant Pau i AMGEN signen dos acords de collaboracio Savana Farma i MedPlan

Events
26/02/2019
Sant Pau i AMGEN signen dos acords de col·laboració: Savana Farma i MedPlan+

L’Hospital signa dos acords de col·laboració  amb la farmacèutica AMGEM: Savana Farma i MedPlan+. Savana Farma és una plataforma que processa llenguatge natural i dades estructurades i MedPlan+ és una eina de Salut Mòbil dirigida al seguiment de pacients amb malalties cròniques i polimedicació.

Savana Farma és una plataforma que processa llenguatge natural i dades estructurades. Té capacitat per extraure gran quantitat de variables de les histories clíniques electròniques i generar coneixement sobre l’efectivitat i seguretat dels tractaments farmacològics, en condicions de pràctica real. Es durà a terme un projecte pilot liderat pel Servei de Farmàcia.

MedPlan+ és una eina de Salut Mòbil dirigida al seguiment de pacients amb malalties cròniques i polimedicació. Permet afavorir la comunicació entre pacients i equips interdisciplinaris i intervenir de forma precoç en base als registres dels pacients en l'eina. Està previst que l'aplicatiu MedPlan+ es piloti durant el 2019 en diversos hospitals espanyols liderat pel Servei de Farmàcia de Sant Pau.


Web Content Display Web Content Display

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí
communication contact
Press Officer

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

E-mail: adelmoralp@santpau.cat

Hiring Venues

Telephone: (+34) 93 553 78 30

E-mail: espais@santpau.cat