Back

I Jornada Interhospitalaria de Genetica de Catalunya

Events
06/11/2017
I Jornada Interhospitalària de Genètica de Catalunya

El proper 27 de novembre, el Servei de Genètica de l’Hospital de Sant Pau organitza la I Jornada Interhospitalària de Genètica de Catalunya amb l'objectiu de reunir a tots els professionals dels diferents hospitals del territori, amb Servei, Unitat o Laboratori d’aquesta especialitat, implicats en el diagnòstic genètic dins del context assistencial. La jornada tindrà lloc a la sala d’actes de l’Hospital.

Amb aproximadament 200 inscrits i el patrocini de 16 empreses i entitats del sector, la Jornada pretén visualitzar la situació actual de la genètica hospitalària a Catalunya, definir quina és la tendència del sector arran de la incorporació de noves tecnologies d'anàlisis genètica i quina és la relació present i futura entre els hospitals i les empreses del sector del diagnòstic genètic. També es discutirà sobre el paper de la Genètica hospitalària en la medicina personalitzada, amb presentacions de projectes pilot en els camps de l'oncologia i de les malalties minoritàries.

La Jornada comptarà amb la presència del director General de Recerca i Innovació en Salut de la Generalitat de Catalunya i de tots els directors de Servei dels principals hospitals de Catalunya.


Web Content Display Web Content Display

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí
communication contact
Press Officer

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

E-mail: adelmoralp@santpau.cat

Hiring Venues

Telephone: (+34) 93 553 78 30

E-mail: espais@santpau.cat