Atrás

Els tres primers premis de la Jornada Administrativa han anat a Sant Pau

Actualidad
31/05/2017
Els tres primers premis de la Jornada Administrativa han anat a Sant Pau

Daniel Torres, Saray Ramón, Gemma Vallcorba, Raquel Nogales, Esther Bautista i Maria del Mar Mayoral, administratius dels Serveis d’Admissions d’Hospitalització, Bloc quirúrgic, secretariat de Servei i Sala d’hospitalització de Sant Pau han estat els guanyadors del primer premi pel pòster "Las 3 E Eficacia, eficiencia y equidad” entre els 26 presentats durant la Jornada Administrativa. Aquesta és la tercera vegada que es realitza aquesta trobada organitzada per l’Associació d’Administratius de Sant Pau, AEPASP.

D’altra banda,  Albert Boera , Pilar Casasnovas, Carmen Martínez, Cristina Rubio  i Francesca Cañas han aconseguit el segon  premi pel seu treball “Programa de gestió del coneixement administratiu al Servei d’Anatomia Patològica de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau”. Mentre que els tercers classificats han estat Iraia Figueras i Isabel Noguerol pel seu pòster “Gestió i anàlisi d’accidents laborals a RRHH de l’Hospital Sant Pau”.

La Jornada Administrativa va tenir lloc ahir, 31 de maig, al Paranimf de la Facultat de Medicina de l’Hospital Clínic de Barcelona. Han participat professionals de 53 hospitals i centres de salut, dels quals 37 de la nostra institució, de les àrees d’Anestesiologia, Admissions Bloc quirúrgic (2), Recursos Humans, Anatomia Patològica, Citació telefònica, Unitat d'estada curta i Urgències generals, han presentat els seus pòsters.