Sala de premsa
notas de premsa
 • Mar'16
  14

  Barcelona Breast Meeting 2016

  El BBM 2016 que organiza Sant Pau tendrá como eje la discusión sobre la conveniencia de las técnicas quirúrgicas conservadoras de la mama.
 • Mar'16
  05

  28ena Cursa Científica

  L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, amb el suport de la Fundació DiR, organitza la 28ena. edició de la Cursa Científica de l’Hospital de Sant Pau
 • Mar'16
  03

  Sant Pau participará en el proyecto SUMMIT

  El estudio quiere conocer el impacto del deporte extremo en las defensas del sistema respiratorio y en su predisposición genética.
 • Feb'16
  25

  Sant Pau inaugura les noves instal·lacions de la seva Unitat de Conductes addictives del Servei de Psiquiatria

  La Unitat de Conductes Addictives de Sant Pau és una de les més antigues de Catalunya i la que inclou la unitat d’hospitalització amb més activitat assistencial. A més a més és l’única que ofereix tractament en règim d’Hospital de Dia
 • Feb'16
  08

  Efectos de la cocaína en el cerebro humano

  Un estudio de Sant Pau, el Idibell y la UAB demuestra por primera vez que los consumidores de cocaína presentan alteraciones en la función y estructuras de su cerebro.
 • Jan'16
  27

  Sant Pau lidera la creació de 2RescApp

  2RescApp, és una app que dóna resposta en cas d’urgència per sobredosi d’heroïna
 • Dec'15
  13

  Sant Pau a La Marató 2015

  L’Hospital de Sant Pau ha col·laborat en la producció del programa La Marató 2015, dedicada enguany a l’obesitat i la diabetis, amb l’assessorament mèdic i científic en diversos apartats del programa. Els professionals de Sant Pau implicats en el tractament d’aquestes dues malalties també han participat en diversos programes ràdio i TV.

Visor de contenido web Visor de contenido web

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí