Vés enrere

Sant Pau i AMGEN signen dos acords de collaboracio Savana Farma i MedPlan

Actualitat
26/02/2019
Sant Pau i AMGEN signen dos acords de col·laboració: Savana Farma i MedPlan+

L’Hospital signa dos acords de col·laboració  amb la farmacèutica AMGEM: Savana Farma i MedPlan+. Savana Farma és una plataforma que processa llenguatge natural i dades estructurades i MedPlan+ és una eina de Salut Mòbil dirigida al seguiment de pacients amb malalties cròniques i polimedicació.

Savana Farma és una plataforma que processa llenguatge natural i dades estructurades. Té capacitat per extraure gran quantitat de variables de les histories clíniques electròniques i generar coneixement sobre l’efectivitat i seguretat dels tractaments farmacològics, en condicions de pràctica real. Es durà a terme un projecte pilot liderat pel Servei de Farmàcia.

MedPlan+ és una eina de Salut Mòbil dirigida al seguiment de pacients amb malalties cròniques i polimedicació. Permet afavorir la comunicació entre pacients i equips interdisciplinaris i intervenir de forma precoç en base als registres dels pacients en l'eina. Està previst que l'aplicatiu MedPlan+ es piloti durant el 2019 en diversos hospitals espanyols liderat pel Servei de Farmàcia de Sant Pau.


Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí
Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat