AGENDA
 • Sep'18
  27

  Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

  El proper 27 de setembre tindrà lloc la sessió del Cicle de Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer: “Recursos socials pe a les persones amb Alzheimer”, a càrrec de Montserrat Darder, treballadora social de Sant PauSant Pau. La cita és a les 17 hores a la sala d’actes de l’Hospital. L’entrada és lliure i gratuïta. Recordeu que aquesta és la penúltima sessió de l’any, la darrera serà el 8 de novembre.
 • Oct'18
  04

  Eurothrombosis 2018 meeting – European Society of Cardiology

  Del 4 al 6 d'octubre de 2018, la Societat Europea de Cardiologia organitza, a través del seu Grup de Treball de Trombosi, el congrés de Eurothrombosis 2018 a Barcelona. Hi haurà, com és tradicional, un panell d'experts internacionals en l'àrea de trombosi i malaltia cardiovascular. Es presentaran i debatran temes relacionats amb la patogènia, la prevenció i el tractament de malalties cardiovasculars, així com les últimes directrius publicades durant l'últim congrés la Societat Europea de Cardiologia, tot sota un caire de recerca traslacional i orientat cap a una medicina de precisió.

  Lloc: Hotel Barceló Sants – Barcelona
  Del 4 d’octubre al 6 d’octubre

 • Nov'18
  20

  Jornada d’atenció integral al pacient oncològic

  La Direcció Infermera de l’Hospital de Sant Pau organitza pel proper 20 de novembre la “Jornada d’atenció integral al pacient oncològic” a la sala d’actes de l’Hospital. A partir del 12 de setembre podreu fer ja les vostres inscripcions.