AGENDA
 • May'19
  21

  Sessions informatives sobre l’atenció al part

  El proper dimarts 21 de maig tindrà lloc una nova sessió informativa d’atenció al part, a les sales polivalents de l’Hospital, de 10 a 11.30 hores. L’entrada és lliure i gratuïta formalitzant inscripció.
 • May'19
  22

  Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

  El proper 22 de maig tindrà lloc la sessió “Assajos clínics per a pacients amb Alzheimer” dins del cicle de les Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer. El Dra. Roser Ribosa, neuròloga de la Unitat de Memòria del Servei de Neurologia de Sant Pau impartirà la sessió. La xerrada es farà a la sala d’actes, de 17 a 18.30 hores. L’entrada és lliure i gratuïta. Adjunt trobareu el programa amb totes les xerrades.
 • May'19
  23

  Medicina al teu abast: Marcapassos, desfibril·ladors i altres dispositius cardíacs: on som i cap a on anem

  La sessió “Marcapassos, desfibril·ladors i altres dispositius cardíacs: on som i cap a on anem” se celebrarà el proper dijous 23 de maig. Aquesta sessió forma part del cicle de conferències de La Medicina al teu abast. La conferència, anirà a càrrec del Dr. Beito Campos, cardiòleg de la Unitat d’Arítmies, del Servei de Cardiologia i de Maria Teresa Grande, infermera del Gabinet de Dispositius Cardíacs de la mateixa Unitat . La sessió tindrà lloc a les sales polivalents de 18.30 a 20 hores. L’entrada és lliure i gratuïta.
 • May'19
  23

  Taller informatiu a Sant Pau sobre el part natural

  El Servei de Ginecologia i Obstetrícia organitza, el proper 23 de maig, de 10.30 a 12.30 hores, una sessió informativa sobre el part natural. La trobada és oberta a tothom, lliure i gratuïta formalitzant inscripció, i tindrà lloc a les sales polivalents de l’Hospital.