Sala de premsa
Press room
 • May'17
  10

  70 anys del Servei de Cirurgia Plàstica i Reparadora de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, el més antic de l’Estat

  El Servei de Cirurgia Plàstica i Reparadora de l’Hospital de Sant Pau juntament amb la Societat Catalana de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica presentaran els últims avenços en trasplantament facial, tractament quirúrgic del peu diabètic, reconstrucció, microcirurgia vascular i cirurgia oncoplàstica i tractament quirúrgic del limfedema.
 • Apr'17
  21

  II Jornada de Càncer de Mama i Qualitat de Vida “Entre Nosaltres”

  L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i l’Institut de Recerca de Sant Pau (IIB) organitzen, el proper 22 d’abril, la 2a Jornada Participativa sobre Qualitat de Vida i Càncer de Mama, “Entre Nosaltres” al Recinte Modernista de Sant Pau.
 • Apr'17
  21

  II Jornada de Cáncer de Mama y Calidad de Vida “Entre Nosaltres”

  El Hospital de la Santa Creu i Sant Pau y el Instituto de Investigación Sant Pau (IIB) organizan el próximo 22 de abril, la 2ª Jornada Participativa sobre Calidad de Vida y Cáncer de Mama, "Entre Nosaltres" en el Recinto Modernista de Sant Pau.
 • Apr'17
  20

  Asma Meeting Point 2017

  L'asma és un dels trastorns crònics més freqüents a nivell mundial. Afecta 334 milions de persones de totes les edats a escala mundial i és un important repte de salut pública.
 • Apr'17
  20

  Asma Meeting Point 2017

  El asma es uno de transtornos crónicos más frecuentes a nivel mundial. Afecta a 334 millones de personas de todas las edades a escala mundial y es un reto importante de salut pública.
 • Apr'17
  06

  Las nuevas tecnologias se instauran en el tratamiento de trastornos mentales

  Una jornada de referencia en salud mental coordinada por el Dr. Josep M. Farré, jefe del Servicio de Psiquiatria, Psicologia y Medicina Psicosomática del Hospital Universitario Dexeus del Grupo QuirónSalud, y por el Dr. Enric Álvarez, director del Servicio de Psiquiatria y catedrático acreditado de Psiquiatria de la UAB en el Hospital de Sant Pau, y organizada por los servicios de psiquiatria de estos dos hospitales y por la Sociedad Catalana de Psiquiatria y Salud Mental.
 • Apr'17
  06

  Les noves tecnologies s’instauren en el tractament de trastorns mentals

  Una jornada de referència en salut mental coordinada pel Dr. Josep M. Farré, cap del Servei de Psiquiatria, Psicologia i Medicina Psicosomàtica de l’Hospital Universitari Dexeus del Grup QuirónSalud, i pel Dr. Enric Álvarez, director del Servei de Psiquiatria i catedràtic acreditat de Psiquiatria de la UAB a l’Hospital de Sant Pau, i organitzada pels Serveis de Psiquiatria d’aquests dos hospitals i per la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental.
 • null'null
  null

  null

  null
 • Mar'17
  17

  Conveni de col·laborció entre l'Institut del Teatre i l'Hospital de Sant Pau

  L’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona i l’Hospital de Santa Creu i Sant Pau signen un acord de col·laboració per a la realització d’una formació en arts escèniques adreçada a les persones afectades per malalties mentals. L’objectiu d’aquest conveni és impulsar la realització de tallers de formació de teatre i dansa per als usuaris del Club Social Dr. Pi i Molist, de l’Hospital de Santa Creu i Sant Pau.
 • Mar'17
  16

  Projecte DABNI

  L’Obra Social “la Caixa” i l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau posen en marxa un projecte d’investigació pioner per a la detecció precoç de l’Alzheimer en persones amb síndrome de Down.
 • Mar'17
  10

  Barcelona Breast Meeting 2017

  Després de 10 anys de treball i recerca, el limfedema secundari al tractament del càncer de mama ja té solució. Podem millorar la qualitat de vida de pràcticament la totalitat de les pacients.
 • Mar'17
  10

  Convocatòria 29ena Cursa Científica Hospital de Sant Pau

  L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, amb el suport de la Fundació DiR, organitza la 29ena edició de la Cursa Científica de l’Hospital de Sant Pau
 • Mar'17
  02

  Caracteritzen el proteoma sinàptic del peix zebra, clau en l'estudi de malalties del neurodesenvolupament i trastorns psiquiàtrics.

  Aquesta recerca esdevé una important nova eina per a l’estudi de l’autisme, l’esquizofrènia o la discapacitat intel·lectual en les persones L’estudi mostra com l’evolució ha afavorit l’increment en la complexitat del proteoma sinàptic, contribuint a la diversitat de les capacitats intel·lectuals dels vertebrats.
 • Feb'17
  15

  Sant Pau suma 500 trasplantaments de moll d’os

  La intervenció ha estat realitzada aquest febrer a un infant amb una malaltia neoplàsica hematològica que avui es recupera favorablement
 • Jun'16
  17

  Presentació a Sant Pau del curtmetrage "La música da color a la vida"

  Presentació del curtmetratge "La música da color a la vida"
 • Apr'16
  21

  Llum profunda: una experiència d’Art i Teràpia al final de la vida

  L’exposició que es podrà visitar entre el 21 d’abril i el 21 de juliol d’enguany, presenta obres de pacients i familiars en el context del final de la vida i el dol.
 • null'null
  null

  null

  null
 • Mar'16
  31

  Sant Pau inaugura la nova seu de la Rare Disease Platform a Barcelona

  EURORDIS, l’Organització Europea de Malalties Minoritàries, inaugura al Recinte Modernista de Sant Pau una nova oficina. Sant Pau acollirà les noves oficines d’EURORDIS, la Plataforma de Malalties Minoritàries de Sant Pau i altres organitzacions de Malalties Minoritàries en el futur.
 • Mar'16
  14

  Barcelona Breast Meeting 2016

  El BBM 2016 que organitza Sant Pau tindrà com a eix la discussió sobre la conveniència de les tècniques quirúrgiques conservadores de la mama.
 • Mar'16
  14

  Barcelona Breast Meeting 2016

  El BBM 2016 que organiza Sant Pau tendrá como eje la discusión sobre la conveniencia de las técnicas quirúrgicas conservadoras de la mama.

Web Content Display Web Content Display

+
Subscriu-te al butlletí