• Mar'20
  19

  SESSIÓ AJORNADA FINS A NOVA DATA

  - Què cal saber sobre la Psoriasi?

  El dijous 19 de març tindrà lloc a les sales polivalents (Bloc A, 2n. pis), dins del cicle de La Medicina al teu abast, la conferència: “Què cal saber sobre la Psoriasi?”. La conferència anirà, a càrrec d'Anna López, metgessa adjunta i Núria Lizano, infermera de Consultes Externes, totes dues del Servei de Dermatologia de Sant Pau.
 • Mar'20
  26

  SESSIÓ AJORNADA FINS A NOVA DATA

  -El son és salut!

  Dins del cicle de La Medicina al teu abast, us presentem la conferència: “El son és salut!”. La conferència anirà, a càrrec de Sandra Giménez, metgessa adjunta i Ariadna Farré, infermera, totes dues de la Unitat Multidisciplinària del Son, del Servei de Pneumologia de Sant Pau.
 • Apr'20
  16

  La maternitat al voltant dels 40

  Dins del cicle de La Medicina al teu abast, la conferència: “La maternitat al voltant dels 40”. La conferència anirà, a càrrec d'Irene Ribera, metgessa adjunta del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de Sant Pau, Beatriz Álvaro, metgessa asjunta del Programa de Reproducció Assistida de Sant Pau i Fundació Puigvert i Victòria Garcia, llevadora de Sant Pau i ASSIR Guinardó.
 • May'20
  21

  L'obesitat infantil

  Dins del cicle de La Medicina al teu abast, la conferència: “L'obesitat infantil”. La conferència anirà, a càrrec de Mireia Tirado, metgessa adjunta d'Endocrinologia del Servei de Pediatria i Laura Franquesa, infermera d'Endocrinologia del Servei de Pediatria de Sant Pau.

Web Content Display Web Content Display

Programa La Medicina al teu Abast
+
La Medicina al Teu Abast

Descàrrega del programa