Vés enrere

Cirurgia Vascular de Sant Pau incorpora una tecnica poc invasiva per al tractament endovascular de la crossa aortica

Actualitat
11/06/2020
Cirurgia Vascular de Sant Pau incorpora una tècnica poc invasiva per al tractament endovascular de la crossa aòrtica

L’Hospital de Sant Pau ofereix un tractament integral amb tècniques poc invasives, a la totalitat de l’aorta de manera endovascular, des de la seva arrel passades les artèries coronàries fins a la bifurcació ilíaca. La Unitat Funcional de Patologia de l’Aorta (UPA) ha realitzat els primers dos implants a Catalunya, amb l’Endopròtesi  bimodular Nexus© distribuïda per Cryolife, de l’aorta ascendent, englobant la crossa aòrtica i els troncs supraòrtics.

Aquest avenç és fruit d’una col·laboració multidisciplinar de l’equip liderat pel Dr. Jaume Dilmé, metge adjunt del Servei d’Angiologia, Cirurgia Vascular i Endovascular de l’Hospital, amb diferents equips de Sant Pau (Angioradiologia, Cirurgia Cardíaca, Cardiologia i Anestesiologia) englobats dins de la UPA.

Els resultats inicials han estat molt bons, per la qual cosa es preveu prosseguir amb aquests implants d’ara endavant. Aquesta evolució de la tècnica endovascular a la crossa aòrtica, augmenta, a més, el ventall de pacients amb patologies de l’aorta -com poden ser dilatacions aneurismàtiques o disseccions- no tributaris de reparació amb cirurgia oberta convencional clàssica mitjançant esternotomia (apertura del pit) que podran ser tractats en el futur amb tècniques menys invasives.


Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí
Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat