Vés enrere

Diumenge solidari: Jornada Entre Nosaltres

Actualitat
02/03/2021
Diumenge solidari: Jornada Entre Nosaltres

El Servei mancomunat de Cirurgia Plàstica Sant Pau – Hospital del Mar, amb el suport de la Fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, organitza el proper 7 de març la 4a edició de la Jornada “Entre Nosaltres”, presencial i online, al Recinte Modernista de Sant Pau. L’objectiu d’aquesta jornada, composta de dues xerrades destinades a pacients i professionals, és actualitzar els coneixements sobre el tractament del limfedema i exposar una nova tècnica quirúrgica que prevé en un 80% dels casos el limfedema en el mateix moment del buidatge ganglionar. 

 

La primera sessió està dirigida principalment a  pacients, fisioterapeutes, metges rehabilitadors, infermeres especialitzades i tots els professionals que es dediquen al tractament del limfedema. Té com a objectiu clarificar els dubtes i expectatives del tractament d’aquesta malaltia i orientar als professionals en les millors tècniques per combatre-la.


En la segona sessió, en la que participaran els líders internacionals de la cirurgia del limfedema, se centraran en un nou enfocament profilàctic per abordar-lo que consisteix en reparar el sistema limfàtic, malmès pel buidatge ganglionar, en el mateix moment de la cirurgia, evitant així l’aparició del limfedema. Aquesta estarà dirigida principalment a professionals del tractament del limfedema.


Les dues sessions tindran un aforament limitat per mantenir les mesures de seguretat contra la Covid 19, i caldrà inscriure's prèviament (enllaç). Una vegada realitzada i confirmada la inscripció, per accedir presencialment a aquestes sessions s'haurà d'adquirir l'entrada al Recinte per aquest Diumenge Solidari. Qui no pugui assistir presencialment podrà seguir les sessions en format online (cal inscripció). 

Més informació

 


Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí
Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat