Vés enrere

Iniciem el projecte TRANSFORM

NOTÍCIES
20/04/2021
Iniciem el projecte TRANSFORM

 

El Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau inicia el projecte TRANSFORM, en col.laboració amb la Universitat de Barcelona, Science For Change i la Generalitat de Catalunya.

Aquesta iniciativa és un projecte de recerca ciutadana que proposa un model de recerca inclusiu per afrontar reptes de la nostra societat. En aquest cas es busquen persones afectes d'endometriosi perquè parlin sobre la seva experiència personal i ajudin a buscar solucions per al diagnòstic precoç i la millora dels recursos d'atenció i suport d'aquesta malaltia.

Els objectius del projecte són:

  1. Volem crear un grup de persones amb endometriosi perquè ens parlin en primera persona de la seva vivència del transtorn i la seva valoració sobre els recursos d'atenció i suport.
  2. Volem generar un informe de recomanacions per als decisors/es polítics i el personal sanitari per a la millora del servei i recursos de diagnòstic, atenció i suport a les persones afectades.
  3. Volem crear una eina, conjuntament amb les dones, que pugui servir com a suport en l'autoconeixement del cosi i el diagnòstic precoç de l'endometriosi.

Vols participar-hi?

Escriu un correu a ginecologia_obstetricia@santpau.cat

 

 

 


Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Actualitat
Ubicació i contacte
Hospitalització

Bloc D - Planta 2

Sala de parts

Planta - 1

Consultes Externes
Bloc A - Planta 2 - Mòdul 5
Secretaria
Bloc A - Planta 5
Telèfon
93 553 70 41
Fax.
93 553 70 57
ASSIR Guinardó
3a planta del CAP Guinardó
Cr. Teodor Llorente, 26 - 08041 Barcelona
93 348 99 05