Vés enrere

Sant Pau arrasa a la segona edicio dels Premis benchmarking CSC/ARQ

Actualitat
09/06/2017
Sant Pau arrasa a la segona edició dels Premis benchmarking CSC/ARQ

L’Hospital de Sant Pau ha estat guardonat dins la categoria d’hospitals d’alta tecnologia en les dues àrees del guardó, premis a l’excel·lència quirúrgica i a l’excel·lència mèdica. I ha obtingut diplomes benchmark en tots els apartats analitzats: indicador de gestió d’estades, indicador de cirurgia major ambulatòria, indicador de reingressos clínicament relacionats, indicador de complicacions intrahospitalàries i indicador de mortalitat. Aquests premis, del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmark Sanitari 3.0, reconeixen el rendiment i la qualitat a hospitals bàsics, de referència id’alta tecnologia de Catalunya, com és el cas de Sant Pau.

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmark Sanitari 3.0 van lliurar ahir, 8 de juny, els premis de benchmarking CSC / ARQ als hospitals bàsics, als hospitals de referència i als hospitals d’alta tecnologia de Catalunya que participen en la xarxa d’hospitals associats del projecte ARQ. I, com a novetat, en aquesta segona edició es va comptar amb la participació dels hospitals de l’Institut Català de Salut (ICS) a més dels hospitals del sector concertat.

 

El projecte CSC/ARQ examina l’anàlisi del rendiment i la qualitat, i busca superar la limitació actual de les fonts d'informació i permetre que els centres que hi formin part puguin compartir quelcom més que dades i resultats. Durant l’acte es va explicar la importància de posar en valor a través d’aquests premis als hospitals que obtenen millors resultats en qualitat.

 

Més informació

 


Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí
Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat