Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Ginecologia i Obstetrícia
Ginecologia i Obstetrícia
Atenció a la gestació i el part durant el brot de COVID

URGÈNCIES DE GINECOLOGIA I OBSTETRÍCIA DURANT EL BROT EPIDÈMIC DE COVID-19

 

En el marc actual de situació d’emergència i necessitats creixents motivats per l’epidèmia de COVID-19, l’Hospital de Sant Pau es troba amb la necessitat d’alliberar espais i recursos per l'assistència de pacients adults afectats per aquest virus. Al mateix temps, en els plans de contingència del Departament de Salut per donar resposta al pic esperat de casos crítics, es contempla un eventual tancament o trasllat de maternitats i UCI Neonatals per poder habilitar aquests llits alliberats per als pacients que ho requereixin.

 

En aquest sentit, el Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital de Sant Pau ha decidit redefinir-se i traslladar l'activitat d’Urgències de Ginecologia i Obstetrícia (Sala de Parts), Neonatologia i la sala d’hospitalització a la Fundació Puigvert.

 

Les noves ubicacions son les següents:

  • Urgències de Ginecologia i Obstetrícia (Sala de Parts) -  Planta 1 de la Fundació Puigvert 
  • Sala d'Hospitalització - Planta 4 de la Fudació Puigvert
  • Àrea de Neonatologia  - Planta 2 de la Fundació Puigvert

L'accés a les noves instalacions temporals es realitza a través de l'accés del C/ Cartagena 340 (veure mapa adjunt)

 

 

L’equip de Ginecologia i Obstetrícia i Neonatologia de l’Hospital de Sant Pau vetllarà per tal que l’assistència a les usuàries segueixi complint els nivells d’excel·lència, evitant que la situació actual repercuteixi en les gestants i en les seves famílies.

 

Aquesta nova ubicació ja ha permès que desenes de famílies hagin pogut tenir el seu part en la nova ubicació amb total tranquil·litat i en un entorn immillorable. Tant el procés de dilatació com el part es duen a terme en les habitacions de la 4a planta, amb vistes al Recinte Modernista de l’Hospital de Sant Pau.

 

En cas de requerir la realització de cesàrea, aquesta es realitza en un quiròfan exclusiu “COVID-Free” en el mateix edifici de la Fundació Puigvert.

 

Podeu visualitzar els nous espais en aquests vídeos:

 

CONTROL GESTACIONAL DURANT EL BROT EPIDÈMIC DE COVID-19

 

L’assistència ambulatòria de les gestants seguirà realitzant-se a l’Hospital de Sant Pau (Bloc A, Planta 2) mantenint el circuit diferenciat per a gestants amb sospita de COVID (Hospital de Dia de Malatlies Infeccioses - Planta 0 i Planta d'hospitalització E2).

 

 

DOCUMENTS D'INTERÉS PER LES GESTANTS DURANT EL BROT EPIDÈMIC DE COVID-19

 

Per tal de proporcionar informació actualitzada i basada en l’evidència científica generada, des de DonaSantPau hem realitzat diferents materials audiovisuals i en format text per resoldre els dubtes que puguin sorgir sobre l’embaràs i COVID-19.

 

 

Us agraïm la confiança depositada en nosaltres i us reafirmem el nostre compromís de vetllar per la vostra seguretat i la dels vostres familiars en aquests moments tan extranys.

 

Per tenir informació actualitzada, podeu seguir el nostre compte de twitter @DonaSantPau

#SeguimAquí #SeguimPerTu

 

 

 

Equip de Ginecologia i Obstetrícia Hospital de Sant Pau

 

Ubicació i contacte
Hospitalització

Bloc D - Planta 2

Sala de parts

Planta - 1

Consultes Externes
Bloc A - Planta 2 - Mòdul 5
Secretaria
Bloc A - Planta 5
Telèfon
93 553 70 41
Fax.
93 553 70 57
ASSIR Guinardó
3a planta del CAP Guinardó
Cr. Teodor Llorente, 26 - 08041 Barcelona
93 348 99 05