Back

XVI edicio del Curs dactualitzacions en el diagnostic i lepidemiologia de les malalties infeccioses

Events
05/09/2017
XVI edició del Curs d’actualitzacions en el diagnòstic i l’epidemiologia de les malalties infeccioses

Ja està oberta la matrícula pel “Curs d’actualitzacions en el diagnòstic i l’epidemiologia de les malalties infeccioses” organitzat pel Centre de Recerca en Patologia Infecciosa i Microbiologia Clínica (CRePIMC), de l’Institut de Recerca de Sant Pau. El curs va dirigit a metges, farmacèutics i biòlegs interessats en la Patologia Infecciosa i la Microbiologia Clínica. La primera cita és el proper 20 de setembre, de 16:00 a 17:30h, als Seminaris de la Facultat de Medicina, Unitat docent de Sant Pau.

El curs d’enguany s’engloba en les necessitats d’adquirir el coneixement addicional i actualitzacions necessàries per a desenvolupar la tasca assistencial. Així, l’objectiu és doble. Per un costat, es pretén donar una visió actualitzada de tots aquells aspectes diagnòstics que tenen repercussió en el tractament dels malalts, i que el seu coneixement tant per microbiòlegs com per clínics pot redundar en una millor praxis diària. Per altra banda, en el curs es dóna entrada a temes d’investigació punters que s’estan desenvolupant bàsicament a traves del CRePIMC, i específicament, en les xarxes temàtiques REIPI (Red Española de Investigación en Patología Infecciosa).

El curs, ha estat acreditat amb 3,3 CRÉDITS. Compta amb el patrocini científic de la Sociedad Española de Enfermedades Infecciosas y Microbiologia Clínica (SEIMC) i del Grup d’Estudi dels Mecanismes d’Acció i de Resistència als Antimicrobians (GEMARA).

Per a l’inscripció (mrubiobu@santpau.cat, fnavarror@santpau.cat)

Més informació al programa adjunt.


Web Content Display Web Content Display

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí
communication contact
Press Officer

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

E-mail: adelmoralp@santpau.cat

Hiring Venues

Telephone: (+34) 93 553 78 30

E-mail: espais@santpau.cat