Atrás

32a Cursa Cientifica Hospital de Sant Pau

Actualidad
03/06/2021
32a. Cursa Científica Hospital de Sant Pau

El pròxim dissabte, 19 de juny, tindrà lloc la 32a. Edició de la Cursa Científica de l’Hospital de Sant Pau, a les 10 h, als jardins i al Recinte Modernista de Sant Pau. Una cursa organitzada amb el suport de la Fundació Dir, la Fundació Cors Units, el Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès (CAR) i Championchip.

Us podeu inscriure a través del següent enllaç (inscripcions limitades).

Com a les edicions anteriors, entre els inscrits se sortejarà una revisió mèdica esportiva completa a càrrec del CAR (Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès). 

Des de 1989 l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau organitza la Cursa Científica amb la intenció d’aprofundir en el coneixement dels efectes de l’esport sobre la salut i conscienciar a la població sobre la necessitat de fer exercici. En aquests anys hi han pres part més de 2.000 participants i s’hi han dut a terme una vintena d’investigacions que han permès demostrar científicament que l’esport és beneficiós per a la salut i que la pràctica de l’exercici físic és recomanable per a totes les persones, incloses les malaltes, sempre que s’adeqüi a la seva edat i característiques.

La cursa científica es realitzarà mantenint les normes de seguretat segons les recomanacions de les autoritats sanitàries.


Visor de contenido web Visor de contenido web

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí
Contacto Comunicación
Jefe de Prensa

Abraham del Moral

Teléfono: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Alquiler de espacios

Teléfono: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat