Atrás

Coneixer millor impacte de apnea del son

Actualidad
25/04/2017
Conèixer millor l’impacte de l’apnea del son

Dins de les activitats de l’any “SEPAR (Sociedad Española de Patología Respiratoria) de los retos respiratorios 2017” el personal de la Unitat de la Son de l’Hospital de Sant Pau ha organitzat pel proper 27 d’abril una sèrie d’activitats orientades als pacients. L’objectiu d’aquestes jornades és conèixer de primera mà els temors, l’actitud en front a la malaltia i les expectatives de futur d’aquelles persones que segueixen una teràpia del son.

Pacients de 17 hospitals de tot l’estat participen en aquesta iniciativa “Tu sueño cuenta” organitzada per Linde Healthcare. Aquestes trobades es realizaran als CAIDER (Centros de Atención Integral de Enfermedades Respiratorias) en col·laboració amb els hospitals més propers a cada centre i comptaran també, a part dels especialistes dels serveis de pneumologia, amb la presència d’un psicòleg que intentarà aprofundir en l'impacte emocional de la malaltia.

L’any 2026 l’apnea del son serà la malaltia respiratòria més important i tindrà un increment de la seva incidència del 4,2 %, segons el Libro Blanco de la Neumología en España, publicat per la SEPAR.

 


Visor de contenido web Visor de contenido web

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí
Contacto Comunicación
Jefe de Prensa

Abraham del Moral

Teléfono: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Alquiler de espacios

Teléfono: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat