Vés enrere

Barcelona Breast Meeting 2018

Actualitat
BBM 2018
05/03/2018
Barcelona Breast Meeting 2018

El Servei mancomunat de Cirurgia Plàstica de l’Hospital de Sant Pau i l’Hospital del Mar organitza, del 7 al 9 de març, el Barcelona Breast Meeting, una trobada internacional amb més de 40 experts mundials, i més de 300 especialistes, on es discutiran els nous avenços sobre cirurgia oncoplàstica, reparadora i estètica de mama.

Amb el lema “Modelant el futur en la cirurgia de mama”, la trobada consistirà en ponències, cirurgies en directe i sessions de treball on es presentaran les tècniques més actuals de la cirurgia de mama per optimitzar resultats, reduir complicacions i promoure més recerca i desenvolupament en aquesta àrea de la cirurgia plàstica.

Un dels temes més innovadors que es tractaran en el BBM 2018 és la reconstrucció mamària SENSITIVA. Una tècnica que consisteix en la reinnervació del teixit propi de la pacient aconseguint recuperar la sensibilitat del pit d’una forma homogènia en la mateixa cirurgia de reconstrucció de la mama. Es realitzarà per primera vegada a l’Estat aquest tipus de cirurgia i es retransmetrà en directe a l’auditori de Sant Pau per a més de 300 especialistes de tot el món. Entre d’altres novetats, s’abordarà també de quina manera afecten les noves teràpies d’oncologia neoadvujants al plantejament quirúrgic del càncer de mama.

Durant el Barcelona Breast Meeting 2018, més de 40 professors experts d’arreu del món, juntament amb més de 300 especialistes, discutiran els nous avenços sobre cirurgia oncològica, reparadora i estètica de mama. També es redefinirà quin hauria de ser el programa formatiu dels cirurgians que treballen en la cirurgia del mama al segle XXI per garantir que tots aquests especialistes (ginecòlegs, cirurgians generals i plàstics) tinguin les habilitats i coneixements per garantir l’abordatge d’aquesta patologia amb els màxims estàndards de qualitat.

El Servei mancomunat de Cirurgia Plàstica de Sant Pau i el Mar, mitjançant el Barcelona Breast Meeting, ha creat una plataforma d’intercanvi de coneixement que des de fa 16 anys és el motor de la innovació i la formació en cirurgia reconstructiva de mama, no tan sols a l’Estat sinó a escala internacional. En aquest sentit, aquesta trobada científica aconsegueix aplegar més de 40 experts mundials –entre ells Jian Farhadi, Andrew Baildam, Phillip Blondeel, Aldona Spiegel, Mustapha Hamdi– i professionals de 22 països (Europa, Àsia i Amèrica). A més, compta amb el suport de la indústria mèdica i farmacèutica, que ha escollit Barcelona per presentar les darreres novetats en cirurgia del càncer de mama.

Aquest és un dels serveis hospitalaris amb més prestigi de Europa en la microcirurgia reconstructiva, i per això és la seu de la European School of Reconstructive Microsurgery. Cada any rep més de 60 professionals de diferents països per rebre formació i és l’únic Servei d’Europa que té un Fellowship Internacional en Investigació de Linfedema.

 

Més informació

www.barcelonabreastmeeting.com


Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí
Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat