Vés enrere

El Dr. Lluís Puig guanya el Premio a la Innovación en el Ámbito Sanitario

Actualitat
16/02/2017
El Dr. Lluís Puig guanya el Premio a la Innovación en el Ámbito Sanitario

El Dr. Lluís Puig, cap del grup de Recerca de Dermatologia de l’IIB-Sant Pau i cap del Servei de Dermatologia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, ha obtingut el guardó “Premio a la Innovación en el Ámbito Sanitario 2016” atorgat per la càtedra “El medicamento innovador: su auténtica dimensión” de la Universidad de Alcalá de Henares, en col·laboració amb Celgene i SILO.

Aquests guardons reconeixen els millors treballs d’innovació a Espanya que demostrin un valor afegit en la qualitat de vida dels pacients o que contribueixin aconseguir una major eficiència en el sistema sanitari.

El Dr. Puig ha guanyat aquesta primera edició en l’àmbit de Dermatologia amb la presentació de la Unitat Multidisciplinar de la Psoriasis que té com a objectiu principal adequar les intervencions segons les necessitats dels pacients que pateixen aquesta malaltia amb especialistes provinents de diferents àmbits tant clínics com de recerca o d’infermeria, que promouen la qualitat de l’atenció als pacients fomentant el treball en equip i les accions conjuntes amb els diferents professionals i serveis implicats.


Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí
Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat