Vés enrere

LEsclerodermia. No em traura el somriure

Actualitat
19/06/2017
L’Esclerodèrmia. No em traurà el somriure

Coincidint amb el Dia Mundial de l’Esclerodèrmia, el proper 29 de juny, tindrà lloc la Jornada “L’Esclerodèrmia. No em traurà el somriure”. Una cita organitzada per la Plataforma de Malalties Minoritàries, l’Hospital de Sant Pau i l’Asociación Española de Esclerodèrmia. La cita és a la Sala Pau Gil, del Recinte Modernista de Sant Pau, de les 10 a les 15 hores. La jornada està adreçada a professionals en reumatologia, medicina interna, infermeria, psicòlegs, conjuntament amb pacients i familiars.

L’ Esclerosi Sistèmica és una malaltia minoritària autoimmunitària sistèmica amb un gran impacte tant mèdic com social. Aquesta patologia manifesta múltiples complicacions que engloben totes les esferes en la vida de les persones que viuen afectades per aquesta malaltia. Al nostre país el maneig d’aquesta malaltia i les seves complicacions ha millorat molt en els últims anys sobretot des de el punt de vista sanitari, amb professionals experts, eines complementàries d’avantguarda i desenvolupament de àrea terapèutica efectiva en algunes de les afectacions de la malaltia. Aquest fet s’evidencia amb un diagnòstic precoç i una millora de la supervivència.

En el context del Dia Mundial de l’Esclerodèrmia, la jornada té per objectiu establir un abordatge multidisciplinar entre malalts i professionals implicats en el maneig de la patologia per a poder donar respostes a afectats, familiars i professionals, compartint els avenços en el diagnòstic de la patologia i tractament, necessitats, com ara les cures, orientació en nutrició, recolzament psicològic i assessorament sexual, així com compartir experiències. Per això es comptarà amb professionals experts en el maneig de la malaltia i experiència en cadascuna d’aquestes àrees.

Podeu fer la vostra inscripció gratuïta aquí.  En el cas que tingueu necessitats especials o necessiteu un certificat d'assistència, si us plau, feu-ho saber al realitzar la vostra petició d’assistència.


Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí
Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat