Vés enrere

Sant Pau participa en la publicacio una guia internacional publicada en el Clinical Chemistry

Actualitat
23/02/2017
Sant Pau participa en la publicació d’una guia internacional publicada en el Clinical Chemistry

El Dr. Jordi Ordoñez Llanos, consultor sènior del Servei de Bioquímica, catedràtic de Bioquímica Clínica de la UAB i cap del grup de recerca de Bioquímica cardiovascular de l'Institut de Recerca de Sant Pau, és l’autor sènior d’aquesta guia publicada, el passat mes de gener, en Clinical Chemistry, la primera revista mundial de la Medicina de Laboratori.

Aquesta guia “Cardiac Troponin Assays: Guide to Understanding Analytical Characteristics and Their Impact on Clinical Care” ha estat desenvolupada per la Task Force on Clinical Applications of Cardiac Biomarkers de l’International Federation of Clinical Chemisty (IFCC) i recull tots els avenços que s'han produït en els darrers anys en els biomarcadors de lesió miocàrdica, alhora que estableix recomanacions per a la seva mesura i interpretació en el context de les malalties cardíaques, ja siguin d’origen coronari o no coronari, i extracardíaques.

El Dr. Ordóñez ha estat el president de la Task Force durant els darrers 6 anys i, després d’acabar el seu període de servei, roman actualment en el grup com a  consultor.


Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí
Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat