Vés enrere

Trasllat activitat de l'ASSIR Guinardó

Actualitat
assir
28/03/2020
Trasllat activitat de l'ASSIR Guinardó

En una situació de crisi sanitària com l'actual hem de vetllar per la seguretat de les nostres usuàries i dels nostres professionals, al mateix temps que mantenim els serveis mínims per un correcte seguiment de les nostres usuàries.

 

Per tal de poder complir amb aquestes premises, hem decidit traslladar l'assistència de l'ASSIR Guinardó a les Consultes Externes de l'Hospital de Sant Pau a partir del proper dilluns 30 de març.

 

Cal especificar que es tracat tan sols d’un canvi d’ubicació. Les visites programades es mantenen en el dia i hora concertades, però ara es realitzaran a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ( Bloc A, Pis 2, Mòdul 5)

 

Aquesta difícil decisió ha estat consensuada amb la Direcció Assistencial de l'Hospital i el Consorci Sanitari de Barcelona. Esperem que la situació es normalitzi el més aviat possible i que poguem reprendre les nostres tasques  en el nostre entorn habitual.

 

Per qualsevol dubte podeu contactar amb el telèfon 93 556 57 75 o al correu electrònic ginecologia_obstetricia@santpau.cat


Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí
Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat